Ingen varer
1,5 L Magnum flaskeIntens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
3L Magnum flaske leveres i trækasseVed afslutningen af de forskellige faser af vinfremstilling følger der mindst 18 måneders aldringi små eller mellemstore egetræsfade og mindst 3 måneders flaskemodning.Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende til rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20...
Fremstillet af et omhyggeligt udvalg af røde druer, der er typiske for Valpolicella Classico, delvist tørrede (en traditionel proces kaldet appassimento) i dedikerede tørrekamre.Vinificering:I anden halvdel af januar, efter omhyggelig appassimento, vinificeres druerne.Den resulterende most overføres til dedikerede tønder for at gære langsomt på skindet i...
Karakteristika:En meget fin vin, født af et kurateret udvalg af røde druesorter i kølvandet på produktionsretningslinjernefor Passito Rosso I.G.T. del Veneto. Druerne håndplukkes og vælges,når de er fuldt modne og derefter delvist tørrede (en traditionel proces kaldet appassimento)indtil midten af januar i dedikerede tørrekamre.
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Udviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14,5 %
Intens rubinrød farve. I ganen fyldig og sart.Noter af både sød og vild kirsebær.Et glimrende valg til stege, rødt kød og lagrede oste.
Karakteristika:En vin født af en lang tradition. Fremstillet af et omhyggeligt udvalg af Garganega druer, høstet i hånden i midten af september og delvist tørret (en traditionel proces kaldet appassimento) i dedikerede tørrekamre.Vinfremstilling:Efter blød knusning, gærer mosten i dedikerede tanke i 10 dage.
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %