Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • Rødvin
  Spændende og innovativ canadisk rødvin Vi har specialiseret os i rødvin fra Canada frem for Europa, fordi vi synes, at canadiske vinerier er spændende og innovative. Vi importerer fortrinsvis fra Niagara og Prince Edward County. Det kan være for eksempel en Cabernet Franc fra Foreign Affair, som prismæssigt ligger i den tungere ende, eller det kan være en 13 Red fra Street Winery, som ligger i den billigere ende. Du kan kontakte os på telefon 29 80 12 87   eller e-mail  ff@fwines.dk .  
 • Hvidvin
  Vi forhandler canadisk hvidvin fra Niagara og Prince Edward Vi sætter pris på europæisk vin, men det særlige ved hvidvin fra Canada er, at de canadiske vinerier skiller sig ud ved at være spændende og innovative. Vi har især specialiseret os i vine fra Niagara og Prince Edward County. Vi forhandler blandt andet Enchanted fra Foreign Affair en super dejlig let drikkelig blandings hvidvin, bestående af 70 % riesling og 30 % Chardonney. Kontakt os gerne på telefon  29 80 12 87   eller på e-mail  ff@fwines.dk .
 • Rosévin
  Nyd en kølig canadisk rosévin som aperitif eller i haven Canada er kendt for sin innovative tilgang til vinproduktion. Vi har rosévin fra vinerier såsom Street Winery, Foreign Affair og Malivoire, og vi fokuserer vin fra Niagara og Prince Edward County i Canada. Rosé er velegnet som aperitif eller i haven, men disse lyserøde vine kan også bruges til mange hovedretter. Kontakt os på telefon 29 80 12 87   eller på e-mail  ff@fwines.dk for at høre nærmere.
 • Bobler (Sparkling)
  Mousserende vin fra canadiske vinerier Sparkling er en mousserende vintype med kulsyre, der har ligheder med mousserende vin fra det franske vindistrikt Champagne. Canada har derimod en nyere tradition og er kendt for sin innovative tilgang til vinproduktion. Vi arbejder primært sammen med canadiske vinerier fra områder såsom Prince Edward County og Niagara. Kontakt os på telefon 29 80 12 87   eller på e-mail  info@dencanwine.dk , hvis du har spørgsmål.
 • Dessertvin
  Dessertvin fra Canada fra håndplukkede vinerier Spændende canadiske vinerier bag en god dessertvin Vi arbejder tæt sammen med spændende canadiske vinerier i områder såsom Prince Edward County og Niagara. Canada er i modsætning til mange europæiske vingårde kendt for sin innovative tilgang til vinproduktion. Derfor importerer vi al vores dessertvin fra canadiske vinerier, og vi tester selv al vores vin, før vi sætter den til salg. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 12 87  eller på e-mail  ff@fwines.dk , hvis du vil høre mere om vores mange vine.