Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Smagning med gode vine og gin

Hos Den-Can Wine ApS holder vi gerne vin og gin smagning. Vi byder på nogle gode vine fra Canada og Italien, og vi kan samtidig tilbyde traditionel tapas. Gin er fra CPH oriGinal Gin serien er produceret i Danmark af de bedste råvarer og efter egne opskrifter udviklet af Frost-familien. Det kan ske ude hos jer eller hos os, men her er der maksimalt plads til 12 personer.


Vi byder på spændende vine under en vinsmagning

Vi har specialiseret os i Canadiske vine frem for europæiske vine, og vi har især fokus på områder såsom Prince Edward County og Niagara i Canada. De har en helt anden vintradition, og det medfører en særlig innovativ tilgang til blanding af druer og videreudvikling, som vi vil fortælle mere om under en vinsmagning. Vi smager på omkring 6-8 gode vine i løbet af aftenen, og det kan kombineres med traditionel tapas med ost, pate og pølse samt lidt brød.

Prisen for vinsmagning er:
260,00 pr. kuvert for 6-8 vine.
375,00 pr. kuvert, hvis der også ønskes tapas.
Gin smagning aftales pris


Kontakt os gerne for at aftale en gin eller vinaften

Du kan skrive til os på e-mail info@dencanwine.dk for af aftale en dag til gin eller vinsmagning.Eller du kan ringe til os på telefon 29 80 12 87, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for valg af vine (Canadiske - Italienske) Ice wine