Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Så er vi klar med nyt stort vin program
20220308_133015.jpg

Underkategorier

  • Rødvin
    Spændende italiensk rødvin Vi har har fået vin hjem fra vin gården  BENEDETTI LA VILLA Der laver fantastisk vin for en hver smag   Du kan kontakte os på telefon  29 80 12 87  eller e-mail  info@dencanwine.dk .
  • Hvidvin
  • Rose
  • Dessertvin
  • Mosaik linjen
    Her finder i en række super vine i vores ny serie mosaik Mosaiklinjen er en meget strukturerede og superexcellente vine,  den er lavet og udgivet dels til ære for Adriano, den romerske kejser der herskede i den æra, hvor den romerske villa havde sin storhedstid.  På Amarone-flasken (en udsøgt Amarone fra 2015) hænger der en mønt lavet i kobber, nøjagtig som romerne lavede dem. De romerske mønter hed iøvrigt Sesterzi. Med den mønt der hører til flasken, kan man skrabe jorden på etiketten af, og så kommer overraskelsen frem: vognen med den romerske “chauffør”, som hedder en “auriga” på italiensk. Det er den oprigtige Auriga som er en tegning lavet i de smukke mosaiksten, og som ligger i midten af mosaikgulvet lige nøjagtigt der, hvor den oprindeligt befandt sig. folder desværre kun på " italiensk "  pt.