Ingen varer
ITA-MosiakAmarone2015
Ny
Fremstillet af et omhyggeligt udvalg af røde druer, der er typiske for Valpolicella Classico, delvist tørrede (en traditionel proces kaldet appassimento) i dedikerede tørrekamre.
Vinificering:
I anden halvdel af januar, efter omhyggelig appassimento, vinificeres druerne.
Den resulterende most overføres til dedikerede tønder for at gære langsomt på skindet i cirka 40 dage.
2 Varer
Advarsel: Sidste enheder på lager!
Smagsnoter:
Intens rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er glat, tør og harmonisk.
Aldring:
Efter de forskellige faser af vinificeringen hviler vinen på mellemstore egetræsfade i 48 måneder, efterfulgt af flaskelagring i 6 måneder.
Parring:
Optimal til råvildt, fint stegt kød og lagrede oste.
Råd:
Åben to timer før servering, server ved 17°-18°C (62°-65°F).
Procent alkohol:
17 %