Ingen varer
1721
Ny
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin.
Noter af kirsebær og vilde bær.
Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.
Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).
Alkoholprocent:
14,5 %
2 Varer
Advarsel: Sidste enheder på lager!
En usædvanlig fin vin fremstillet af en blanding af røde druer valgt med respekt for disciplinen Valpolicella Classico. Druerne høstes i hånden ved fuld modenhed efter midten af oktober.
Druerne er afskallet og blødknust.
Den resulterende most gærer på skindene i 8 dage ved 18 ° -22 ° C (64 ° -68 ° F) i udpegede tanke med temperaturkontrol. Mosten pumpes ofte over for optimal ekstraktion af farve og aroma.
I anden halvdel af marts gennemgår vinen en anden gæring på skallerne af druer, der tidligere blev brugt til fremstilling af amarone. Denne traditionelle teknik kaldes "ripasso" og giver en optimal Valpolicella Classico Superiore Ripasso.
Ved afslutningen af de forskellige faser af vinifikation følger der mindst 18 måneders lagring på små eller mellemstore egetræsfade og mindst 3 måneders flaskemodning.