Ingen varer
Underkategorier
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Intens rubinrød farve. I ganen fyldig og sart.Noter af både sød og vild kirsebær.Et glimrende valg til stege, rødt kød og lagrede oste.
Udviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %
Intens granatrød farve. Fuldsmag, delikat og sød med aromaer af vilde kirsebær og skovfrugter.En ideel dessertvin, frem for alt med kiks eller petit fours; passer fint til pikante oste.Serveres ved stuetemperatur, 12 ° -14 ° CAlkoholprocent:13 %
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
Karakteristika:En meget fin vin, født af et kurateret udvalg af røde druesorter i kølvandet på produktionsretningslinjernefor Passito Rosso I.G.T. del Veneto. Druerne håndplukkes og vælges,når de er fuldt modne og derefter delvist tørrede (en traditionel proces kaldet appassimento)indtil midten af januar i dedikerede tørrekamre.
Vinen: “Le Valalte Rosso-vinen er hovedsageligt produceret med de lokale druer Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne høstes manuelt, og efter presningen og afstilkningen begynder gæringsprocessen.Efterfølgende lagring i rustfri ståltanke resulterer i en frisk, behagelig og velduftende vin, der er velegnet til middelhavskøkkenet og lette retter.
Magnum 3L flaske leveres i trækasseUdviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %
Magnum 1,5L flaskeUdviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %