Ingen varer
Intens rubinrød farve. I ganen fyldig og sart.Noter af både sød og vild kirsebær.Et glimrende valg til stege, rødt kød og lagrede oste.
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
3L Magnum flaske leveres i trækasseVed afslutningen af de forskellige faser af vinfremstilling følger der mindst 18 måneders aldringi små eller mellemstore egetræsfade og mindst 3 måneders flaskemodning.Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende til rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20...
1,5 L Magnum flaskeIntens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Vinen: “Le Valalte Rosso-vinen er hovedsageligt produceret med de lokale druer Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne høstes manuelt, og efter presningen og afstilkningen begynder gæringsprocessen.Efterfølgende lagring i rustfri ståltanke resulterer i en frisk, behagelig og velduftende vin, der er velegnet til middelhavskøkkenet og lette retter.