Ingen varer
Underkategorier
Blandning af 30% icewine og 70% Riesling.
Med aroma af sort kirsebær, solbær, mørk blomme, vaniljestang, røg, cedertræ og fyldigt læder. Smagen har en imponerende mundfølelse med saftige smag af moden kirsebær, solbær, brombær og blomme understøttet af store silkeagtige tanniner og integrerede egetræsnoter. Alt dette fører til en lang tør finish.
Intens rubinrød farve. I ganen fyldig og sart.Noter af både sød og vild kirsebær.Et glimrende valg til stege, rødt kød og lagrede oste.
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
Vinen: “Le Valalte Bianco”- vinen fremstilles hovedsageligt af den lokale “Garganega”-drue. Et markant syreindhold og blomsteraromaer gør det muligt at fremstille tørre hvidvine velegnede til måltider. Valalte er en vin, hvis druer høstes manuelt og sælges efter den krævede lagring på rustfri ståltanke.
Vinen: “Le Valalte Rosso-vinen er hovedsageligt produceret med de lokale druer Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne høstes manuelt, og efter presningen og afstilkningen begynder gæringsprocessen.Efterfølgende lagring i rustfri ståltanke resulterer i en frisk, behagelig og velduftende vin, der er velegnet til middelhavskøkkenet og lette retter.