Ingen varer
Intens rubinrød farve. fyldig og sart vin. Noter af kirsebær og vilde bær.Fremragende med stege, rødt kød og lagrede oste.Server ved stuetemperatur 18 ° -20 ° C (64 ° -68 ° F).Alkoholprocent:14 %
Intens granatrød farve. Fuldsmag, delikat og sød med aromaer af vilde kirsebær og skovfrugter.En ideel dessertvin, frem for alt med kiks eller petit fours; passer fint til pikante oste.Serveres ved stuetemperatur, 12 ° -14 ° CAlkoholprocent:13 %
Den rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
1,5 l Magnum flaskeDen rubinrøde farve er fyldt med strejf af sort peber, moden kirsebær, brombær, violet, søde mandler. Smagen er i overensstemmelse med aromaerne, bløde, præget af en smuk struktur og en elegant syreåre. Slutningen minder om antydninger af lakrids.Perfekt med pasta og bønner, grillet oksekød og tortellini.
Magnum 1,5L flaskeUdviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %
Magnum 3L flaske leveres i trækasseUdviser en dyb rubinrød farve, skovfrugter og vilde kirsebær på næsen. Smagen er tør, fløjlsagtig og harmonisk.Perfekt til vildt og lagrede oste.Åbnes nogle timer før servering, server ved 17 ° -18 ° CProcent alkohol:15,5 %
Intens rubinrød farve. I ganen fyldig og sart.Noter af både sød og vild kirsebær.Et glimrende valg til stege, rødt kød og lagrede oste.
Ved køb af 3 flasker vin fra Mosaik linjenpakker vi dem pænt ind i en flot gaveæske
Vinen: “Le Valalte Bianco”- vinen fremstilles hovedsageligt af den lokale “Garganega”-drue. Et markant syreindhold og blomsteraromaer gør det muligt at fremstille tørre hvidvine velegnede til måltider. Valalte er en vin, hvis druer høstes manuelt og sælges efter den krævede lagring på rustfri ståltanke.
Vinen: “Le Valalte Rosso-vinen er hovedsageligt produceret med de lokale druer Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne høstes manuelt, og efter presningen og afstilkningen begynder gæringsprocessen.Efterfølgende lagring i rustfri ståltanke resulterer i en frisk, behagelig og velduftende vin, der er velegnet til middelhavskøkkenet og lette retter.